Käytämme sivuillamme evästeitä verkkosivujemme käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi, käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja sivujemme kehittämiseksi. Lue lisää evästeistä ja niiden poistamisesta täältä.

OK
  • Dansk
  • Suomi
  • Русский

Henkilönostinkurssille ilmoittautuminen

Tervetuloa Roclan henkilönostinkurssille!

Henkilönostinkursseja järjestetään säännöllisesti Roclan tiloissa tarvittaessa osallistujamäärän mukaan. Yleisten kurssien ajankohdat näet kurssisivulta. Kurssi voidaan myös järjestää asiakkaan tiloissa.

Voit ilmoittautua oheisella lomakkeella täyttämällä tarvittavat tiedot alla oleville riveille.Täytä myös yhteyshenkilön ja yrityksen tiedot.

Jouni Sikanen
kouluttaja

Syötä ilmoittautuville kuljettajille sopiva ensisijainen kurssipäivämäärä. Päivämäärän sopiminen kouluttajien kalenteriin varmistetaan, joten päivämäärä ei ole sitova.
Syötä ilmoittautuville kuljettajille sopiva toissijainen kurssipäivämäärä. Päivämäärän sopiminen kouluttajien kalenteriin varmistetaan, joten päivämäärä ei ole sitova.

Yhteyshenkilön tiedot

Osallistujat
Syötä osallistujien nimet. Jos osallistujia on yli 10, syötä lisänimet Lisätietoja-kenttään.

Täyttämiesi tietojen perusteella voimme ottaa sinuun yhteyttä. Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme

Jaa sivu: