Käytämme sivuillamme evästeitä verkkosivujemme käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi, käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja sivujemme kehittämiseksi. Lue lisää evästeistä ja niiden poistamisesta täältä.

OK
  • Dansk
  • Suomi
  • Русский

Korkeakeräily

Korkeakeräilijät kaupan ja teollisuuden keräilyvarastoihin.

Korkeakeräilijät ovat kovaan käyttöön suunniteltuja modulaarisia trukkeja. Näiden korkeakeräilytrukkien älykkäissä ratkaisuissa, kuten monipuolisessa ohjelmistossa, on kiinnitetty erityistä huomiota käytettävyyteen, turvallisuuteen ja huollettavuuteen, minkä ansiosta niitä on mukava ja helppo käyttää.

Näillä keski- ja korkeakeräilytrukeilla työskentelet turvallisesti ja tehokkaasti kapeiden käytävien ja korkeiden hyllystöjen keräilyvarastoissa. 

Cat® -trukkien suunnittelu perustuu kestävään, modulaariseen ja vähähuoltoiseen rakenteeseen, mikä takaa maksimaalisen tehokkuuden ja tuottavuuden kaupan ja teollisuuden keräilyvarastoissa.

Miksi valita Cat® -korkeakeräilijä

  1. Raskaaseen käyttöön tarkoitettu 48V NOH12PH ulottuu jopa 12,1 metrin korkeuteen ja sen nostokyky on lyömättömät 1,25 tonnia. 24V. NOM10P:n keräilykorkeus on 9,85 m.
  2. Oikealle puolelle asennettu edistyksellinen ja käyttäjäystävällinen ohjausyksikkö tarjoaa erinomaisen ergonomisen käytön. Samalla vasen käsi pysyy tiukasti Midi-ohjauspyörässä.
  3. Koko lattian kattava kuljettajan läsnäoloanturi ja pehmustettu, luistamaton matto mahdollistavat trukin miellyttävän käytön seisoen missä kohdassa tahansa.  
  4. Lisävarusteena saatavan selkänojan tyynyn asento voidaan säätää sen mukaan, haluaako kuljettaja nojata vai istua. Kooltaan ja muodoltaan optimoidussa ohjaamossa tila ja mukavuus on yhdistetty helppopääsyisiin hallintalaitteisiin, joita on vaivaton käyttää selkänojaan nojaten.

 

Malli Nostokyky/kg Nostokorkeus/mm Akun kapasiteetti/V/Ah
NOM10P  1000 8250 24/560-775
NOH12PH  1250 10500 48/500-620

 

 

Kysy lisätietoa alueesi yhteyshenkilöltä

Jaa sivu: