Käytämme sivuillamme evästeitä verkkosivujemme käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi, käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja sivujemme kehittämiseksi. Lue lisää evästeistä ja niiden poistamisesta täältä.

OK
  • Dansk
  • Suomi
  • Русский

Vetotrukki

Valmistettu Suomessa

Roclan vetotrukki kuljettaa rullakot, kärryt ja muut kuormat

Roclan vetotrukit tuovat tehokkuutta työhön: trukit ovat markkinoiden energia- taloudellisimpia ja niiden älykkäät toiminnot lisäävät kuljettajan keräilytehokkuutta.

Rocla vetotrukin erinomainen suorituskyky ja hallittavuus tekevät trukin käytöstä turvallista ja miellyttävää. PLS-vetotrukki lisää kuljettajan työskentelymukavuutta tukevan, jousitetun maton, säädettävän selkänojan (optio) ja kätevän säilytystilan avulla. Trukin matala ja viistottu kynnys vähentää kompastumisen vaaraa. Hyvin muotoillun jalkatuen ansiosta käyttäjän jalka lepää ajaessa mukavassa asennossa, mikä vähentää nilkkaan kohdistuvaa rasitusta.

    

Roclan vetotrukki on kestävä työkone erillaisissa käyttökohteissa, kuten lentokentillä, sairaaloissa tai tehtaissa. Saatavana kaksi mallia, 3000kg ja 5000kg malli. 5000 kg:n malli on tarkoitettu isommille ja raskaammille kuormille, eli siihen voidaan kytkeä useampi traileri peräkkäin ja näin nopeuttaa työtä. Roclan vetotrukki on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. 

3 syytä valita Roclan vetotrukki

  1. Suuren kuljettajantilan ansiosta käyttäjä voi ajaa trukkia eri asennoissa ja liikkua sujuvasti trukin läpi, mikä lisää työn ergonomisuutta ja nopeutta.
  2. Säädettävää ohjauspyörää voidaan käyttää useilla eri otteilla, myös yhdellä kädellä, kuljettajan mieltymysten mukaisesti. Innovatiivinen ohjauspyörä kääntyy 100 astetta, minkä ansiosta trukki ohjautuu tarkasti ja vaivatto­masti ahtaissakin tiloissa.
  3. Automaattinen kiinnitys (optio) lukitsee vetotrukin ja trailerin välittömästi kun ne ovat kohdakkain. Kuljettaja voi myös irrottaa trailerin lähtemättä kuljettajantilasta manuaalisen vapautuskahvan (optio) ansiosta.

 

Kysy lisätietoa alueesi yhteyshenkilöltä

Jaa sivu: