Käytämme sivuillamme evästeitä verkkosivujemme käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi, käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja sivujemme kehittämiseksi. Lue lisää evästeistä ja niiden poistamisesta täältä.

OK
  • Dansk
  • Suomi
  • Русский

Ajotasolta ajettava lavansiirtotrukki

Rocla –ja Cat® ajotasolta ajettavilla lavansiirtäjillä siirrät kuormaa tehokkaasti ja turvallisesti

Lavansiirtäjät on suunniteltu lyhyille, keskipitkille sekä pitkille matkoille terminaaleissa, kaupan ja teollisuuden varastoissa tavaroiden siirtoon ja kuorma-autojen lastaukseen.

Työhön tuo mukavuutta esille taitettava ajotaso. Malleja on saatavana taitettavalla( TPS20, NPV20-25N3, NPV20PD) tai kiinteällä ajotasolla (NPF20-25N3R ja NPF20-25N3S). Cat NPV20PD -lavansiirtäjällä kuorman kuljettaminen nopeutuu, kun samanaikaisesti voidaan kuljettaa kahta kuormalavaa.

Cat ja Rocla ajotasolla varustetut lavansiirtotrukit työskentelevät väsymättä kaikissa olosuhteissa. 

Ajotasolla varustettu Cat tai Rocla -lavansiirtotrukki työskentelee väsymättä kaikissa olosuhteissa. Ne ovat helppokäyttöisiä ja vankkarakenteisia trukkeja. Hyvin suunniteltu ergonomia mahdollistaa työskentelyn ahtaissa tiloissa ja ajomukavuutta lisää ajotaso.

Ennennäkemättömiä ratkaisuja ovat ProRide+-järjestelmä, joka maksimoi samanaikaisesti pidon, vaimennuksen ja vakauden myös liukkailla, kosteilla tai epäsäännöllisillä pinnoilla ja käännöksissä. Luokkansa edistykellisin emPower ergonominen aisan ohjauspää käyttäjäystävällisillä ohjaimilla ja ohjaustekniikoiden valinnalla mahdollistaa nopean ja tarkasti hallitun toiminnan (CAT NPV ja NPF).

Cat ja Rocla -lavansiirtäjissä on testatut ja hyvin suojatut rakenteet, mikä pidentää trukin käyttöikää. Alhainen energiankulutus ja kierrätettävät osat tekevät näistä trukeista edulliset käyttää.

Akkutilaan sopivat standardiakut, mikä laajentaa erimerkkisten ja eri kapasiteettisten akkujen käyttömahdollisuuksia. Teräskannella varustettu suljettu akkutila suojaa akkua iskuilta ja pidentää akun käyttöikää.

Neljä syytä valita Cat ajotasolta ajettava lavansiirtäjä

  1. Suljettu koneistotila ja vedenpitävä sähkösuojaus kestävät kosteutta, likaa ja korroosiota, mikä vähentää ylläpitokustannuksia ja pidentää trukin käyttöikää. Pölysuojatut kuormapyörät auttavat pidentämään pyörien laakereiden käyttöikää.
  2. Trukin käyttöliittymän avulla voidaan muokata trukin ominaisuuksia tehokkaamman suorituskyvyn ja energiatehokkuuden välillä ja näin saada tarpeisiin juuri oikeanlainen trukki.
  3. Ergonomia tekee työskentelystä mukavaa ja turvallista. Trukkiin nouseminen ja siitä poistuminen on vaivatonta matalan askelkorkeuden ansiosta.
  4. Jämerä ajotaso ja vahvat taitettavat sivutuet (Cat NPV20-25N3 malleissa) suojaavat ja tukevat kuljettajaa. Taittuva ajotaso pysyy ala-asennossa sen olessa laskettuna, mikä säästää aikaa kuljettajan noustessa takaisin trukkiin.Ajotason korkea maavara vähentää epätasaisesta alustasta johtuvaa maakosketusvaaraa ja lisää turvallisuutta

Cat -ajotasolta ajettava lavansiirtäjä tehostaa työskentelyä

Cat NPV20N3 ja NPV25N3, taitettavalla ajotasolla jossa on kokoontaitettavat sivutuet, ovat erinomaisia erilaisissa lastaus-, purku-, ristiin telakointi- ja sisäisissä kuljetustehtävissä. Kiinteällä ajotasolla versiot sivuseinällä NPF20N3R ja NPF25N3R ovat yhtä monipuolisia, ja vaihtoehtoja  valinnaisen tarjolla olevan automaattisen hidastuminen / pysähtymisen, jos kuljettajan jalka on ajotason ulkopuolella, lisää myös koneen turvallisuutta.

Sivuseinälliset versiot NPF20N3S ja NPF25N3S sopivat parhaiten sisäiseen kuljetukseen ja tilausten keräilyyn.

Vaikka kaikissa NPV- ja NPF-malleissa on mukava ajotason vaimennus, kiinteä ajotasolliset mallit tarjoavat myös valinnaisen sähköisen säädön käyttäjän painon ja mieltymyksen mukaan. TPE20-malli on suunniteltu lyhyempien siirtymien lastaus-/purkutyöhön.

Cat NPV20pd on suunniteltu kuljettamaan kuormaa lyhyillä ja keskipitkillä matkoilla. Työhön tuo mukavuutta esille taitettava ajotaso. Kuorman kuljettaminen nopeutuu, kun samanaikaisesti voidaan kuljettaa kahta kuormalavaa ja näin tehostaa ja nopeuttaa työskentelyä. Nimellisnostokyky on 2000kg (1000 / 1000 per haarukka).

Trukin vankka runkorakenne ja testattu nostohaarukka takaavat toimivuuden haastavissakin olosuhteissa. Ergonominen ohjausvarsi ja helppokäyttöiset säätimet varmistavat, että trukkia on helppo ja miellyttävä käyttää. Ohjaus onnistuu jopa yhdellä kädellä tai käsineet kädessä.

Cat ajotasoltaan ajettavat mallit on mahdollista saada li-ion akkuteknologialla.

Ominaisuus  TPE20 NPV20N3 NPV25N3 NPF20N3R NPF25N3R NPF20N3S NPF25N3S
Nimellisnostokyky 2000 kg 2000 kg 2500 kg 2000 kg 2500 kg 2000 kg 2500 kg
Nopeus kuormalla / ilman kuormaa 6 / 6 km/h 10/ 10 km/h 10/ 10 km/h 10/ 10 km/h 10/ 10 km/h 10/ 10 km/h 10/ 10 km/h
Akun jännite / kapasiteetti / 5h 24/250 - 375 24/240 - 600 24/240 - 600 24/240 - 600 24/240 - 600 24/240 - 600 24/240 - 600

 

Kysy lisätietoa alueesi yhteyshenkilöltä

Jaa sivu: