Käytämme sivuillamme evästeitä verkkosivujemme käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi, käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja sivujemme kehittämiseksi. Lue lisää evästeistä ja niiden poistamisesta täältä.

OK
  • Dansk
  • Suomi
  • Русский

Istuen ajettava lavansiirtotrukki

Valmistettu Suomessa

Rocla TS20ac-lavansiirtotrukki pitkille siirtomatkoille

Rocla TS20ac on istuen ajettava 2000 tai 2500 kg:n kapasiteetilla varustettu lavansiirtotrukki vaativaan työhön teollisuudessa, suurissa terminaaleissa ja varastoissa.

TS20ac:n vankka ja kestävä rakenne soveltuu kovaankin käyttöön. Myös koneen ergonomia on suunniteltu vaativaan työympäristöön. Uusi istuin ja tilava kuljettajantila tekevät työskentelystä miellyttävää. Helppokäyttöiset ja tarkat hallintalaitteet takaavat erinomaisen ajettavuuden. TS20ac:n ohjauspaneelin korkeus on säädettävissä kuljettajalle sopivaksi. Hyvä ajoasento ja esteetön näkyvyys tuo työskentelyyn turvallisuutta ja lisää kuljettajan ergonomiaa. Akunvaihtorullat nopeuttavat akunvaihtoa ja työskentelyä

Kolme syytä valita Roclan istuen ajaettava lavansiirtotrukki

1. Kattavin perustoiminnoin varustettu ohjauspaneeli ja digitaalinen näyttö tekevät hallintalaitteiden käsittelystä helppoa. 

2. TS20ac lavansiirtotrukin uusi ergonomisesti muotoiltu istuin ja tilava kuljettajantila takaavat miellyttävän työskentelyympäristön.

3. TS20ac:n akku on varustettu rullin, mikä nopeuttaa akun vaihtoa ja helpottaa huoltoa. Akkua on helppo siirtää ja akkupistoke on kätevästi saatavilla.

Ominaisuus

Rocla TS20ac

Kapasiteetti

2000 tai 2500 kg

Ajonopeudet kuormatta/kuorman kanssa

8.0/11.0 km/h

Maksimi akkukapasiteetti

500 Ah, 24 V

 

Kysy lisätietoa alueesi yhteyshenkilöltä

Jaa sivu: