Käytämme sivuillamme evästeitä verkkosivujemme käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi, käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja sivujemme kehittämiseksi. Lue lisää evästeistä ja niiden poistamisesta täältä.

OK
  • Dansk
  • Suomi
  • Русский

Käyden ajettava lavansiirtotrukki

Valmistettu Suomessa

Käyden ajettava Solid-lavansiirtotrukki helpottaa lastausta ja purkamista

Rocla Solid-lavansiirtäjän markkinoiden korkein nostokorkeus, 220 mm, helpottaa lavansiirtoja jyrkilläkin rampeilla sekä autojen purkamista ja lastausta epätasaisilla alustoilla. Vahvojen haarukoiden testattu rakenne varmistaa painavienkin lastien ketterän käsittelyn.

Akkutilaan sopivat standardiakut, mikä laajentaa erimerkkisten ja eri kapasiteettisten akkujen käyttömahdollisuuksia.

Kestävä Solid-lavansiirtotrukki on luotettava vaihtoehto erilaisiin lastaustarpeisiin kaupoissa, varastoissa ja lastausalueilla.

Solidin jämerä, hyvin suojattu rakenne ja testattu suorituskyky tekevät työskentelystä sekä miellyttävää että tehokasta.

Rocla Solid-lavansiirtäjä

Kolme syytä valita käyden ajettava lavansiirtotrukki

1. Käyttäjä voi säätää koneen nopeutta, kiihtyvyyttä ja jarrutusta käyttökohteen mukaisesti kahden esiohjelmoidun asetuksen avulla. Myös kokemattomamman kuljettajan on helppo käyttää trukkia valitsemalla energiaa säästävän, hitaamman toiminta-asetuksen.

2. Markkinoiden korkein nostokorkeus, 220 mm, helpottaa lavansiirtoja jyrkilläkin rampeilla sekä autojen purkamista ja lastausta epätasaisilla alustoilla. Vahvojen haarukoiden testattu rakenne varmistaa painavienkin lastien ketterän käsittelyn.

3. Lastia on helppo nostaa ja laskea yhdelläkin kädellä, myös hanskojen kanssa, h2-aisaan lisävarusteina saatavien ergonomisten nosto- ja laskuvipujen ansiosta.

Ominaisuus  TWS16 TWS18 TWS20 TWS20e
Nimellisnostokyky 1600 kg 1800 kg 2000 kg 2000/700 kg
Maksimi nostokorkeus 220 mm 220 mm 220 mm 730 mm
Ajonopeus 6 km/h 6 km/h 6 km/h 6 km/h
Akun jännite / kapasiteetti /5 h 24V/150Ah 24V/250Ah 24V/250Ah 24V/150Ah

 

Kysy lisätietoa alueesi yhteyshenkilöltä

Jaa sivu: