Käytämme sivuillamme evästeitä verkkosivujemme käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi, käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja sivujemme kehittämiseksi. Lue lisää evästeistä ja niiden poistamisesta täältä.

OK
  • Dansk
  • Suomi
  • Русский

Seisten ajettava lavansiirtotrukki

Valmistettu Suomessa

Kuorma-autojen purkaminen ja lastaaminen sujuu T20ac-lavansiirtotrukilla.

Rocla T20ac on seisten ajettava 2000 kg kapasiteetilla varustettu lavansiirtotrukki pitkille siirtomatkoille ja kuorma-autojen purkuun ja lastaukseen.

Hyvä ergonominen ajoasento, esteetön näkyvyys sekä hyvin suojattu kuljettajan tila jousitetulla lattialla varmistavat, että T20ac on paras valinta tehokkaaseen ja pitkäkestoiseen työskentelyyn. Henkilökohtaisten ajoasetusten tallennusmahdollisuus ja ohjauspaneelin digitaalinen näyttö tekevät työskentelystä entistä turvallisempaa ja miellyttävämpää.

Ergonomialla on merkittävä rooli tiivistahtisessa materiaalin siirrossa. T20ac lavansiirtotrukin ajoasentoon onkin kiinnitetty erityistä huomiota. b2 -ohjauspaneeli tarjoaa luonnollisen ajoasennon ja hallintalaitteiden käsittely vaatii vain pieniä käsien ja ranteiden liikkeitä. Yhdessä ergonomisen selkätuen kanssa nämä ratkaisut tukevat intensiivistä työskentelyä ja nopeutta vaativaa tavarankäsittelyä.

Kätevän koneistosuojan suunnittelun ansiosta myös akun vaihto ja huoltotyöt sujuvat ripeästi. Lisävarusteena on saatavana esimerkiksi pakkasvarustelu  -35ºC, lisää lisävarusteista löydät PDF-esitteestä.

      

Kolme syytä miksi valita Roclan T20ac, eli seisten ajettava lavansiirtotrukki

1.Kattavin perustoiminnoin varustettu ohjauspaneeli ja digitaalinen näyttö tekevät hallintalaitteiden käsittelystä helppoa.

2.T20ac lavansiirtotrukin tilava kuljettajantila takaa miellyttävän työskentely-ympäristön. Matala nousukorkeus mahdollistaa esteettömän pääsyn ohjaamoon. tarjoten erinomaisen tuen ja ajomukavuuden.

3.Ohjauspaneeli on helppo nostaa ylös akun huoltotoimenpiteiden ajaksi. Akku on varustettu rullin, mikä nopeuttaa akun vaihtoa.

 

Kapasiteetti

2000 kg

Ajonopeus kuorman kanssa/ilman kuormaa

8/11 km/h

Maksimi akkukapasiteetti

465 Ah, 24 V

 

Kysy lisätietoa alueesi yhteyshenkilöltä

Jaa sivu: