<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

Referenssi: Nefab Suomi luottaa Logisnext Finland Oy:n huoltopalveluihin ja Cat -trukkeihin

NefabOyvalmistaa ja suunnittelee teollisuusasiakkaillekestäviä ja ympäristöystävällisiäpakkauksia, Suomessa toimipisteet löytyvät Vaasasta ja Tampereelta.N

NefabOyvalmistaa ja suunnittelee teollisuusasiakkaillekestäviä ja ympäristöystävällisiäpakkauksia, Suomessa toimipisteet löytyvät Vaasasta ja Tampereelta.Nefabon käyttänyt SuomessaLogisnextFinland Oy:nRoclaja Cat- trukkeja sekä huoltopalveluita jo vuodesta 2015 lähtien.

Uusi Tampereen toimipiste tarvitsi luotettavat työkoneet

Tampereelle avattiin uusi varastohelmikuussa 2020. Tampereen toimipiste tarjoaa niin pakkaustuotteita, projektinpalveluita kuin kattavia varastointipalveluita. Vaasasta saadut positiiviset kokemukset vakuuttivat ja Tampereelle järjestettiin sähköisen Cat- vastapainon koeajo.

”Koeajo vakuutti meidät. Kun koneen saa koeajoon aitoon ympäristöön, pystyy todentamaan käytön soveltuvuuden parhaiten. Kuskeilta saimme positiivista palautetta ja toki, positiiviset kokemukset Vaasan toimipisteen trukeista ja huollosta vaikuttivat päätökseemme.” toteaaNefabSuomen toimitusjohtaja Erkki Susi.

”Työkoneissa arvostamme ennen kaikkea koneen luotettavuutta, samoin kotimaisuus ja laadukas huolto ovat ensiarvoisen tärkeitä kriteereitä, kun teimme valintaa trukkitoimittajasta.” sanoo Niko Kallinen,WarehouseManager.

Rami Oksanen on työskennellyt vuodesta 2019 lähtienNefabSuomen Tampereen varastolla ja takanaan hänellä on 10 vuoden kokemus varastotyöskentelystä.

”Meillä on täällä käytössä kaksi Cat- trukkia ja ovat kyllä hyviä trukkeja ajaa. Päivästä riippuen ajoa voi tulla kolmekin tuntia, joten kyllä näihin on jo ajotuntumaa saanut. Hallintalaitteet ovat hyvät ja näkyvyys on parempi mitä olen muilla trukeilla ajanut.”

img_0381_0

Yhteistyö pohjaa yhteiseen arvomaailmaan

NefabOy:ntekemisen keskiössä on innovatiivisuus ja asiakaslähtöinen ajattelu.Asiakas voi valita laajasta pakkausvalikoimasta tuotteelleen sopivimman ratkaisun tai sellainen voidaan myös suunnitella hänelle. Asiakas saa aina pakkauksen, joka on kestävä ja suojaa tuotteen.NefabOy:n tuotteiden ja palveluiden tavoitteena on asiakkaan kulujen optimointi ja ympäristövaikutusten minimointi.

”Meillä kohtaa myös yhteinen arvomaailma, kuten laadukkaat tuotteet ja uudet innovaatiot, ammattimainen palvelu sekä vahva ote ympäristöasioihin. EsimerkkiLogisnextFinlandininnovatiivisuudesta on uusi mobiilisovellusForkliftManager, jokatuo trukkien päivittäiseen hallintaan ja huoltojen tilaukseennopeutta ja helppoutta. Yhteistyömme on ollut alusta alkaen erittäin mutkatonta. Tampereella on vahvaa ammattitaitoa ja trukkiosaamista, jota arvostamme.” toteaa Ari Männikkö,NefabSuomen myyntijohtaja

Tampereen aluemyyntipäällikkö Joonas Saikkonen allekirjoittaa Männikön sanat: ”Yhteistyö onjoustavaa jayhteinen arvomaailma näkyy aina arjen kohtaamisessa.NefabOy:nammattilaisia on ilo palvella.”

Niin Vaasassa kuin Tampereella onLogisnextFinlandin paikallinen trukkihuolto, joka on taannut nopean ja ammattitaitoisen huollon trukeille.Esimerkki huollon ripeästä asiakaspalvelusta saatiin jo ennen Tampereen toimipisteen avajaisia, kun aikaisin aamulla koneeseen tuli vika, joka saatiin korjattua nopeastija ennenkuin juhlavieraat saapuivat paikalle.

Niko Kallinen summaa yhteistyön seuraavasti: laadukkaat, Suomessa valmistetut koneet, erinomaisella huoltopalvelulla on kokonaisuudessaan suosituksen arvoinen paketti.