Käytämme sivuillamme evästeitä verkkosivujemme käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi, käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja sivujemme kehittämiseksi. Lue lisää evästeistä ja niiden poistamisesta täältä.

OK
  • Dansk
  • Suomi
  • Русский

Ammattitaitoinen huoltopalvelu ja laadukkaat Cat® -trukit vakuuttivat Nefab Oy:n

Tiistai 23.6.2020

Nefab Oy valmistaa ja suunnittelee teollisuusasiakkaille kestäviä ja ympäristöystävällisiä pakkauksia, Suomessa toimipisteet löytyvät Vaasasta ja Tampereelta. Nefab on käyttänyt Suomessa Logisnext Finland Oy:n Rocla ja Cat –trukkeja sekä huoltopalveluita jo vuodesta 2015 lähtien.

Uusi Tampereen toimipiste tarvitsi luotettavat työkoneet

Tampereelle avattiin uusi varasto helmikuussa 2020. Tampereen toimipiste tarjoaa niin pakkaustuotteita, projektinpalveluita kuin kattavia varastointipalveluita. Vaasasta saadut positiiviset kokemukset vakuuttivat ja Tampereelle järjestettiin sähköisen Cat –vastapainon koeajo.

”Koeajo vakuutti meidät. Kun koneen saa koeajoon aitoon ympäristöön, pystyy todentamaan käytön soveltuvuuden parhaiten. Kuskeilta saimme positiivista palautetta ja toki, positiiviset kokemukset Vaasan toimipisteen trukeista ja huollosta vaikuttivat päätökseemme.” toteaa Nefab Suomen toimitusjohtaja Erkki Susi.

”Työkoneissa arvostamme ennen kaikkea koneen luotettavuutta, samoin kotimaisuus ja laadukas huolto ovat ensiarvoisen tärkeitä kriteereitä, kun teimme valintaa trukkitoimittajasta.” sanoo Niko Kallinen, Warehouse Manager. 

Rami Oksanen on työskennellyt vuodesta 2019 lähtien Nefab Suomen Tampereen varastolla ja takanaan hänellä on 10 vuoden kokemus varastotyöskentelystä.  

”Meillä on täällä käytössä kaksi Cat –trukkia ja ovat kyllä hyviä trukkeja ajaa. Päivästä riippuen ajoa voi tulla kolmekin tuntia, joten kyllä näihin on jo ajotuntumaa saanut. Hallintalaitteet ovat hyvät ja näkyvyys on parempi mitä olen muilla trukeilla ajanut.” 

Yhteistyö pohjaa yhteiseen arvomaailmaan

Nefab Oy:n tekemisen keskiössä on innovatiivisuus ja asiakaslähtöinen ajattelu. Asiakas voi valita laajasta pakkausvalikoimasta tuotteelleen sopivimman ratkaisun tai sellainen voidaan myös suunnitella hänelle. Asiakas saa aina pakkauksen, joka on kestävä ja suojaa tuotteen. Nefab Oy:n tuotteiden ja palveluiden tavoitteena on asiakkaan kulujen optimointi ja ympäristövaikutusten minimointi. 

”Meillä kohtaa myös yhteinen arvomaailma, kuten laadukkaat tuotteet ja uudet innovaatiot, ammattimainen palvelu sekä vahva ote ympäristöasioihin. Esimerkki Logisnext Finlandin innovatiivisuudesta on uusi mobiilisovellus Forklift Manager, joka tuo trukkien päivittäiseen hallintaan ja huoltojen tilaukseen nopeutta ja helppoutta. Yhteistyömme on ollut alusta alkaen erittäin mutkatonta. Tampereella on vahvaa ammattitaitoa ja trukkiosaamista, jota arvostamme.” toteaa Ari Männikkö, Nefab Suomen myyntijohtaja 

Tampereen aluemyyntipäällikkö Joonas Saikkonen allekirjoittaa Männikön sanat: ”Yhteistyö on joustavaa ja yhteinen arvomaailma näkyy aina arjen kohtaamisessa. Nefab Oy:n ammattilaisia on ilo palvella.”

Niin Vaasassa kuin Tampereella on Logisnext Finlandin paikallinen trukkihuolto, joka on taannut nopean ja ammattitaitoisen huollon trukeille. Esimerkki huollon ripeästä asiakaspalvelusta saatiin jo ennen Tampereen toimipisteen avajaisia, kun aikaisin aamulla koneeseen tuli vika, joka saatiin korjattua nopeasti ja  ennen kuin juhlavieraat saapuivat paikalle.  

Niko Kallinen summaa yhteistyön seuraavasti: laadukkaat, Suomessa valmistetut koneet, erinomaisella huoltopalvelulla on kokonaisuudessaan suosituksen arvoinen paketti. 

 

Jaa sivu: