<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

LEHDISTÖTIEDOTE: Logisnext Finland Oy on ostanut Berner Oy:n Koneet-liiketoiminnan

Logisnext Finland Oy ja Berner Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen Berner Koneet -liiketoiminnan myynnistä Logisnext Finland Oy:lle. Liiketoimintakaupan m

Logisnext Finland Oy ja Berner Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen Berner Koneet -liiketoiminnan myynnistä Logisnext Finland Oy:lle.

Liiketoimintakaupan myötä Mitsubishi Forklift Trucks -brändin, Combilift-monitietrukkien sekä Dulevo-lakaisu- ja harjakoneiden liiketoiminta ja edustus Suomessa siirtyvät Berner Oy:ltä Logisnext Finland Oy:lle 1.9.2021 alkaen. Berner Oy:n Koneet-liiketoimintayksikön henkilökunta siirtyy kaupan myötä Logisnext Finland Oy:lle.

Logisnext Finland Oy kuuluu kansainväliseen Mitsubishi Logisnext Europe B.V. (MLE)- konserniin, jonka emoyhtiö on japanilainen Mitsubishi Logisnext Co. Ltd. Kaupan myötä Mitsubishi Forklift Trucks edustus siirtyy täydentämään Logisnext Finland Oy:n tuotetarjontaan Rocla ja Cat® -trukkien rinnalle.

Logisnext Finland Oy jatkaa uusien tuotebrändien ohella ylpeänä Rocla brändin lähes 80-vuotta historiaa Suomessa. Kauppa vahvistaa Logisnext Finlandin omaa monimerkkihuoltoa ja paikallisia toimipisteitä ja kasvattaa Logisnext Finlandin markkinaosuutta, trukkitiheyttä sekä myynti-, huolto- ja palveluverkostoja Suomessa. Tämä tarkoittaa asiakkaalle parempaa saatavuutta ja suuremman volyymin tuomia etuja.

- Kauppa on osa MLE:n strategista päätöstä yhdenmukaistaa konsernin tuotteiden saatavuus lähelle asiakkaita. Pystymme tarjoamaan paremmin palveluita kansainvälistä toimintaa harjoittaville asiakkaillemme. Yhteistyö eri maayhtiöiden välillä parantaa tuotteiden saatavuutta, sanoo Logisnext Finlandin toimitusjohtaja Jukka Viinikainen.

-Rocla, Cat® Lift Trucks ja Mitsubishi Forklift Trucks ovat kaikki MLE:n tuotebrändejä, joten synergiaetujen ansiosta varaosien saatavuus helpottuu ja sujuvoituu, hän jatkaa.

Viinikainen on ylpeä Logisnext Finlandin kehittämistä digitaalisista ratkaisuista, joilla asiakkaat pystyvät esimerkiksi tilamaan trukkihuoltoa mobiiliaplikaatioilla, seuraamaan trukkiensa huoltoraportointia tai vaikka käyttövoimakustannuksia. Nämä palvelut ovat jatkossa myös liiketoimintakaupan yhteydessä siirtyneiden asiakkaiden saatavilla.

Liiketoimintakaupalla ei ole vaikutusta asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden yhteyshenkilöihin.

Kaupan myötä Combilift-monitietrukit ja Dulevo- lakaisu- ja harjakoneet tulevat myös Logisnext Finland Oy:n asiakkaiden saataville.

Lisätietoja: Logisnext Finland Oy:n toimitusjohtaja Jukka Viinikainen, p. 0400 452 447

jukkaviinikainen_0

Logisnext Finland Oy

Logisnext Finland Oy on valtakunnallinen täyden palvelun trukki- ja sisälogistiikkatalo, joka työllistää lähes 130 logistiikan ammattilaista. Päätoimipaikka sijaitsee Vantaalla. Lisäksi eri puolella Suomea on toimipisteitä ja vahva jälleenmyyntiverkosto. Se edustaa laadukkaita Rocla- ja Cat® -trukkeja sekä ympäristöystävällisiä Kyburz- sähköskoottereita.

Innovatiiviset digitaaliset ratkaisut, resurssitehokkuuden optimointi sekä kestävän kehityksen huomioiminen ovat Logisnext Finlandin tarjoamien palveluiden ydin. Yritys haluaa olla luotettava kumppani avainasiakkailleen.

Yritys on kansainvälisen Mitsubishi Logisnext Europe B.V.:n tytäryhtiö ja sen täysin omistama myyntiyhtiö Lisätietoja: www.rocla.fi.

Berner Oy

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka monialaisesta tuotevalikoimasta vastaa viisi liiketoiminta-aluetta Berner Koneet -liiketoimintayksikön myynnin jälkeen eli Kuluttajatuotteet, Vapaa-ajan tuotteet, Pro, Teollisuuden Berner sekä Maatalous. Trukki- ja lakaisukoneisiin keskittynyt Berner Koneet - liiketoimintayksikkö toimi Bernerillä yli 40 vuoden ajan. Berner-konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 324,3 miljoonaa euroa ja henkilöstön lukumäärä 536. Vastuullisuus on yksi Bernerin strategisista painopistealueista. #huomisenpuolustaja. Lisätietoja: www.berner.fi

Mitsubishi Logisnext Europe -konserni

Mitsubishi Logisnext Europe- konserni (MLE) on kansainvälisen Mitsubishi Logisnextā€“konsernin Euroopan liiketoiminnasta vastaava osa. Sen pääkonttori sijaitsee Almeressa, Hollannissa ja toiminnot EMEA alueella koostuvat paikallisista myyntiyhtiöistä, tuotekehityskeskuksesta, kolmesta tuotantolaitoksesta, laajasta asiakas- ja jakeluverkostosta ja useista tuhansista työntekijöistä. MLE on osa kansainvälistä Mitsubishi Logisnext konsernia, jonka pääkonttori sijaitsee Japanin Kiotossa. Mitsubishi Logisnext konserni toimii kaikilla mantereilla ja on yksi maailman johtavista logistiikkaratkaisujen toimittajista. Lisätietoja: www.logisnext.eu