Käytämme sivuillamme evästeitä verkkosivujemme käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi, käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja sivujemme kehittämiseksi. Lue lisää evästeistä ja niiden poistamisesta täältä.

OK
  • Dansk
  • Suomi
  • Русский

Logisnext Finland sponsoroi Team Rynkeby – God Morgonin hyväntekeväisyyspyöräilyä

Perjantai 3.7.2020

Hyväntekeväisyyspyöräily Team Rynkeby – God Morgonin joukkueet ajavat tänä vuonna ympäri Suomen maakuntia kerätäkseen varoja syöpäsairaiden lasten hyväksi. Logisnext Finland on yksi kultasponsoreista. 

Hyväntekeväisyyspyöräily Team Rynkeby – God Morgonin Helsingin joukkue lähti matkaan perjantaina 3. heinäkuuta Logisnext Finlandin pihalta. Järjestimme matkaan lähteville pyöräilijöille iloisen lähtötilaisuuden. 

Reilun 30 hengen joukkue kerää varoja syöpätutkimusta rahoittavalle Aamu Säätiölle ja syöpäsairaita lapsia ja heidän lähimmäisiään tukevalle Sylva ry:lle. Ryhmässä on mukana Logisnext Finlandin toimitusjohtaja Jukka Viinikainen.  
 
Helsingin joukkueen tämän vuotinen 1 200 kilometrin reitti on vastaavan mittainen kuin alun perin suunniteltu matka Pariisiin, mutta kiertää nyt ympäri itäisen Suomen itse suunnittelemansa reitin, jonka varrella tuetaan paikallisia matkailu- ja ravintolayrittäjiä. 
 

TR–GM Helsinki: 3.7.–11.7.

PE 3.7.         Helsinki – Vääksy (162 km)

LA 4.7.         Vääksy – Peuranka (195 km)

SU 5.7.         Peuranka – Kuopio (174 km)

MA 6.7.        Kuopio – Leppävirta (92 km)

TI 7.7.          Leppävirta – Savonlinna (133 km)

KE 8.7.         Savonlinna – Imatra (149 km)

TO 9.7.         Imatra – Lappeenranta (51 km)

PE 10.7.       Lappeenranta – Pajulahti (157 km)

LA 11.7.       Pajulahti – Helsinki (128 km)

Hyväntekeväisyyspyöräily on saanut alkunsa Tanskassa, jossa Rynkeby Foodsin työntekijä päätti vuonna 2002 parantaa elintapojaan ja pyöräillä Pariisiin. Tapahtuma on vuosien kuluessa laajentunut kaikkiin pohjoismaihin, viime vuonna myös Saksaan ja tällä kaudella ensi kertaa Sveitsiin. Ensimmäinen suomalaisjoukkue osallistui pyöräilyyn kesällä 2013.

 

Jaa sivu: