Käytämme sivuillamme evästeitä verkkosivujemme käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi, käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja sivujemme kehittämiseksi. Lue lisää evästeistä ja niiden poistamisesta täältä.

OK
  • Dansk
  • Suomi
  • Русский

Tervetuloa tapamaan meitä Alihankintamessuille

Perjantai 17.9.2021

Alihankintamessut 21 - 23.9. Tampereella

Tervetuloa tapaamaan meitä pitkästä aikaa kasvotusten. Alihankintamessut järjestetään ensi viikolla Tampereella ja meillä on siellä esittelyrekka pihaosastolla U3, jossa voimme terveysturvallisesti tavata. 
 
Ilmoittaudu ilmaiseksi Alihankintamessujen sivulla. 
 
Tule tutustumaan laajentuneeseen tuotevalikoimaamme.
 
Teimme pari viikkoa sitten liiketoimintakaupan, jonka myötä saimme Mitsubishi Forklift Trucks -brändin, Combilift-monitietrukkien sekä Dulevo-lakaisu- ja harjakoneiden edustuksen Suomessa.  
 
Mitsubishi Forklift Trucks trukit ovat samaa korkealaatuista ja käyttäjäystävällistä laatua kuin konsernimme muutkin tuotteet. 
 
Combilift-monitietrukit sopivat ahtaisiin varastoihin, joissa siirrellään pitkiä taakkoja. 
 
Dulevon laaja katulakaisulaitevalikoima on suunniteltu suurten ulkoalueiden puhdistamiseen: lastauspaikat, kiitoradat, kaupunkialueet, kadut ja pysäköintialueet.
 
Näiden lisäksi esillä upouusi 5.5 tn sähköinen vastapainotrukki, joka haastaa polttomoottoritrukit monipuolisuudellaan.  
 
Ja näihin kaikkiin kattavat huolto- ja ylläpitopalvelut, jotka voit kätevästi tilata uudella Forklilft Manager mobiiliapplikaatiolla. 
 
Tervetuloa!
Jaa sivu: