Käytämme sivuillamme evästeitä verkkosivujemme käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi, käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja sivujemme kehittämiseksi. Lue lisää evästeistä ja niiden poistamisesta täältä.

OK
  • Dansk
  • Suomi
  • Русский

Tervetuloa Teams-webinaariin kuulemaan sähköskoottereista

Keskiviikko 19.5.2021

Kyburz-sähkömopot ovat täydellisiä erilaisiin jakelu- ja logistiikkatöihin. 
Tervetuloa tiistaina 1.6. klo 9.00 – 10.00 ilmaiseen Teams-webinaariin kuulemaan uudesta vaihtoehdosta citylogistiikkaan – ekologiset sähköiset Kyburz-ajoneuvot.Ajoneuvot, joihin avainasiakkaamme Posti Oy luottaa. Näillä on käytössään reilut 300 kyburzia. 
 

>>Ilmoittaudu tästä. 

Webinaarissamme kerromme mitä etuja kyburzit tuovat toimintaanne ja esittelemme erilaisia ratkaisuja, joita Suomessa jo on käytössä. Ajoneuvoon saa laitettua sekä etutarakalle että takatarakalle lastia yhteensä 120 kg. Lisää vaihtoehtoja saa lisäämällä peräkärryn tai vaikka pyörällisen kylmäsäilytyslaatikon, joilla voi kuljettaa yhteensä 150 kg lastia. 
 
Kyburz-sähkömopot ovat täydellisiä erilaisiin jakelu- ja logistiikkatöihin. Ne liikkuvat päästöttömästi ja tehokkaasti ja niillä voi liikkua tehdasalueilla ja kaupungeissa. Niillä voi ajaa 45 km/h. Kuljettaja tarvitsee ajamiseen mopokortin. 
 
Logisnext Finland on sveitsiläisten Kyburz-sähköskoottereiden maahantuoja yksinoikeudella Suomessa. Tarjoamme myös ajoneuvoihin huollon ja ylläpidon sekä erilaisia rahoitusratkaisuja. 
 
 
Tai ilmoittaudu suoraan myyntipäällikkö Jukka Kuopiolle, p. 050 472 3800
Jaa sivu: