<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

Tiedote: Rocla Solutions Oy on nyt Logisnext Finland Oy

Rocla Solutions Oy:n nimi vaihtuu 1.4.2020 alkaen Logisnext Finland Oy:ksi. Nimenmuutos on osa Mitsubishi Logisnext -konsernin integraatioprosessia ja mate

Rocla Solutions Oy:n nimi vaihtuu 1.4.2020 alkaen Logisnext Finland Oy:ksi. Nimenmuutos on osa Mitsubishi Logisnext -konsernin integraatioprosessia ja materiaalinkäsittely- ja logistiikka-ratkaisujen optimointia Euroopassa. Konsernin kaikki tytäryhtiöt Euroopassa vaihtavat nimensä. Rocla-brändi säilyy edelleen tuote- ja palvelubrändinä.

Logisnext Finland Oy on täyden palvelun logistiikkatalo. Työllistämme lähes 130 sisälogistiikan ammattilaista. Myynti- ja markkinointi, kehitystiimi ja koko Suomen kattava monimerkkihuolto varmistavat, että suomalainen sisälogistiikka työskentelee keskeytyksettä. Tuotebrändeinä jatkavat laadukkaat Rocla- ja Cat® -trukit sekä ekologiset Kyburz- sähköskootterit.

Olemme Mitsubishi Logisnext Europen (MLE) tytäryhtiö ja sen täysin omistama myyntiyhtiö. Päätoimipaikkamme sijaitsee Vantaan Hakkilassa. Meillä on paikallisia omia toimipisteitä ja vahva jälleenmyyntiverkosto Suomessa.

Osana isoa eurooppalaista organisaatiota

Olemme ylpeitä Roclan pitkästä historiasta ja siitä vahvasta maineesta, joka meillä Suomessa on. Roclaa käytämme edelleen markkinointinimenä ja henkilöstömme ovat roclalaisia. Muutoksen myötä kuulumme isoon eurooppalaiseen organisaatioon, joka tarkoittaa, että tuotevalikoimamme laajenee uusilla laadukkailla tuotteilla.

Olemme entistä vahvemmin mukana konsernin uusien tuotteiden ja palveluiden suunnittelussa tuomalla asiakaskokemusta mukaan tuotekehitykseen. Digitalisaation hyödyntäminen konsernin eri yksiköiden yhteisissä huolto- ja palvelukonsepteissa varmistaa toiminnan laadukkuuden myös tulevaisuudessa. Jatkossa pystymme MLE-yhtiöiden kautta tarjoamaan paremmin palveluita myös kansainvälistä toimintaa harjoittaville asiakkaillemme.

Y-tunnuksemme säilyy ennallaan. Sähköpostiosoitteemme ovat muuttuneet muotoon etunimi.sukunimi@logisnext.eu mutta tavoitat meidät edelleen rocla.com -meiliosoitteella.

Mitsubishi Logisnext Europe (MLE)

Mitsubishi Logisnext Europe- konserni (MLE) on globaalin Mitsubishi Logisnext (ML)- konsernin Euroopan liiketoiminnasta vastaava osa, joka toimii Euroopan, Venäjän, Lähi-Idän ja Afrikan markkinoilla omien myyntiyhtiöiden sekä kattavan jälleenmyyjäverkoston kautta.

MLE -konsernin tuotantolaitokset sijaitsevat Suomessa, Ruotsissa ja Espanjassa. Suomessa Järvenpäässä sijaitseva tuotekehitys- ja tuotantolaitos, entinen Rocla Oy, vaihtoi myös nimeään osana integraatioprosessia ja on nykyään nimeltään Mitsubishi Logisnext Europe Oy. Järvenpään tuotekehitysyksikkö toimii MLE-konsernin tuotekehityskeskuksena.

Markkinointiviestinnässä - Rocla

Ajantasaista tietoa ja lähiaikoina markkinoille tulevista uutuustuotteistamme löydät www.rocla.fi -sivuiltamme ja sosiaalisesta mediasta. Markkinoilla näymme edelleen Rocla, Cat®- trukit ja Kyburz- tuotemerkeillä ja brändeillä.