Käytämme sivuillamme evästeitä verkkosivujemme käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi, käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja sivujemme kehittämiseksi. Lue lisää evästeistä ja niiden poistamisesta täältä.

OK
  • Dansk
  • Suomi
  • Русский

Ystävänpäivän trukinkuljettakurssin tarjous

Perjantai 14.2.2020

Ystävänpäivänä 14.2.2020 kello 9.00 - 15.00 välisenä aikana tehdyille trukinkuljettajakurssin tilauksille saa peruskurssin hintaan lisänä 1 tunnin ajo-opetusta Rocla Solutions Oy:n Vantaan tiloissa sop.mukaan. Ajo-opetus toteutetaan vuoden 2020 aikana.

Roclan trukinkuljettajakurssi on yhden päivän mittainen koulutus, jossa on yhdistettynä teoriaa turvallisesta trukin käsittelystä ja työskentelystä varastoissa sekä ajoharjoittelua. Roclan trukkikurssi ohjaa turvalliseen ajotapaan. Kurssin suorittaneet henkilöt saavat trukinajokortin ja kurssitodistuksen. Kurssiin kuuluu ajokoe ja tarpeen mukaan ajokoulutusta erilaisilla trukkityypeillä.

Lisätietoa trukinkuljettajakurssista ja osallistumislinkin kurssille löytyy tämän linkin kautta https://www.rocla.fi/trukinkuljettajakurssi

Ystävänpäivän tarjous koskee vain tänään 14.2.2020 klo 9.00-15.00 välissä tehtyjä tilauksia. Lisätietoa kurssista ja tarjouksesta saat suoraan kouluttajaltamme Jouni Sikaselta jouni.sikanen(@)rocla.com tai numerosta 040 517 0155.

 

 

 

 

Jaa sivu: