Käytämme sivuillamme evästeitä verkkosivujemme käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi, käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja sivujemme kehittämiseksi. Lue lisää evästeistä ja niiden poistamisesta täältä.

OK
  • Dansk
  • Suomi
  • Русский

Kaluston ylläpitopalvelut

Asiakaskohtaisia ratkaisuja laitekannan ylläpitoon ja materiaalinkäsittelyn hallintaan

Extended -palvelussa koko laitekannan ylläpito on Roclan osaavissa käsissä

Rocla Extended takaa asiakkaan koko laitekannan ylläpidon kiinteään hintaan merkistä riippumatta. Asiakas voi omistaa laitteensa itse tai ne voivat olla Roclan vuokralaitteita. Rocla ottaa vastuun asiakkaan laitekannan ylläpidosta ja vastaa huolloista, tarkastuksista ja vikakorjauksista huolto- ja varaosineen kiinteään hintaan ja asiakas voi keskittyä täyspäiväisesti omaan liiketoimintaansa. Palvelun kustannukset ovat etukäteen tiedossa ja budjetoitavissa.

Extended-palvelun tavoitteena on vähentää asiakkaan ylläpidon kokonaiskustannuksia sekä vähentää ylläpidon hallinnoinnista aiheutuvia kustannuksia. Laitekannan säännöllinen huolto ja ennakoivat korjaukset parantavat laitteiden käyttöturvallisuutta ja käyttöastetta.

Premium -palvelu sisältää täydellistä riskien hallintaa

Rocla Premium -palvelussa asiakkaan materiaalinkäsittelyn prosessit otetaan hallintaan halutun palvelutason mukaan. Premium-sopimukseen voivat trukkien lisäksi kuulua myös niiden kuljettajat sekä muut toiminnasta vastaavat työntekijät, jolloin asiakkaalla on täysi mahdollisuus keskittyä omaan ydintoimintaansa Roclan hoitaessa esimerkiksi vastaanotto-, varastointi- ja lähetystoiminnot sekä muut sisäiset tavaravirrat.

Rocla Premium -palvelu toteutetaan asiakaskohtaisesti yhdessä AlfaRoc Oy:n kanssa ja se voi sisältää perinteisten trukkien lisäksi esimerkiksi täydellisen automaatioratkaisun mahdollisimman tehokkaan logistisen kokonaisratkaisun aikaansaamiseksi.

 

Kysy lisätietoa alueesi yhteyshenkilöltä

Jaa sivu: