Käytämme sivuillamme evästeitä verkkosivujemme käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi, käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja sivujemme kehittämiseksi. Lue lisää evästeistä ja niiden poistamisesta täältä.

OK
  • Dansk
  • Suomi
  • Русский

Ajotasolta ajettava pinoamistrukki

Roclan SPE- ja Cat NSV12P -pinoamistrukit on varustettu ajotasolla

Kuljettajan ajotasolla varustetut pinkkarit soveltuvat pidemmillekin ajomatkoille ja suuret nostokorkeudet sekä vankka rakenne mahdollistavat tehokkaan käytön erilaisissa olosuhteissa. Tarjoamme sekä Rocla että Cat brändeillä olevia vaihtoehtoja kuljettajan ajotasolla varustettuihin pinoamistrukkeihin. 

Käyttökohteet

Pinoamistrukit ovat tehokkaita ja monipuolisia työkaluja, jotka sopivat kaupan ja teollisuuden varastoihin sekä kuorma-autojen lastaukseen. Kuljettajan ajotasolla varustettu pinoamistrukki soveltuu pidemmillekin ajomatkoille. Valikoimassa on jokaiseen tarpeeseen nostokorkeutta ja tuotteiden vankka rakenne mahdollistaa tehokkaan käytön vaativimmissakin olosuhteissa.

Rocla SPE -mallin pinoamistrukit

Roclan SPE-mallin pinoamistrukit ovat kompaketeja pinoamistrukkeja vaativaan työhön varastoissa ja terminaaleissa. Ne tarjoavat käyttäjien tarvitsemat ja turvallisuutta lisäävät ominaisuudet: korkeat nostot ja jäännöskuormat, ketteryyden, nopeuden ja helpon hallittavuuden. Perusnosto-ominaisuuden avulla myös trukin maavaraa saadaan suuremmaksi esimerkiksi rampeissa työskennellessä. Lisävarusteena saatavana muun muassa straddle-tukijalat.

Cat NSV12P ja NSV16P -kuljettajan käyden ja ajotasolta ajettavat pinoamistrukit

Cat –tuoteperheen käyden ja ajotasolta ajettavat pinoamistrukit ovat monikäyttöisiä varaston tehokoneita eri pituisiin kuorman siirtoihin. Monikäyttöisenä niitä voi ohjata ajotasolta tai käyttää perässä käveltävänä. Kompaktin kokonsa vuoksi työskentely ahtaissa paikoissa onnistuu ketterästi. Pinoamiskorkeus on jopa 5,4 metriä.  

Tämä malli on mahdollista saada litium-akku vaihtoehdolla. Sisäänkirjautuminen PIN-koodilla estää trukin luvattoman käytön.

NSV12P –mallilla nostat ketterästi ja turvallisesti kuormaa 1,2 tonnin verranLisävarusteena saatavana perusnosto ominaisuus. NSV16P malliin saa perusnoston optiona.

NSV16P -mallilla pystyy käsittelemään enimmillään 1,6 tonnin kuormia. Lisävarusteena NSVP16 - pinoamistrukki voidaan tarvittaessa varustaa straddle tukijaloilla. 

Optiona on saatavana perusnosto, mikä antaa lisää maavaraa epätasaisilla lattioilla ja rampeilla kulkemista varten. Lisäksi se pystyy käsittelemään kerralla kahta kuormalavaa, yhtä tukihaarukalla ja toista haarukassa.

 

Malli Kapasiteetti (kg) Maksimi nostokorkeus (mm)
SPE10  1000 3300
SPE12(i)  1200 4700
SPE14(i)  1400 5400
SPE16(i)  1600 5400
SPE16s  1600 5400
NSV12P 1250 4160
NSV16P 1600 5400

 

Kysy lisätietoa alueesi yhteyshenkilöltä

Jaa sivu: