Käytämme sivuillamme evästeitä verkkosivujemme käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi, käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja sivujemme kehittämiseksi. Lue lisää evästeistä ja niiden poistamisesta täältä.

OK
  • Dansk
  • Suomi
  • Русский

Istuen ajettava tukipyörätrukki

Valmistettu Suomessa

Tukipyörillä varustettu, istuen ajettava pinoamistrukki intensiiviseen työhön

Rocla SSI-pinoamistrukissa on kaksi kapasiteettivaihtoehtoa: 1500 ja 2000 kg. Hydrauliset sivutuet takaavat korkeat jäännöskuormat suurillekin nostokorkeuksille ja nopea akunvaihtojärjestelmä mahdollistaa tehokkaan työskentelyn useassa työvuorossa.

Roclan kehittämä integraalimasto, jossa nostosylinterit on sijoitettu mastorakenteen sisään, parantaa SSI20ac:n nostoominaisuuksia entisestään. Lopputulos on mitoiltaan kompakti ja rakenteeltaan luja ratkaisu.

Kaupan ja teollisuuden varastoinnissa sekä muussa kuormalavojen käsittelyssä vankka ja luotettava pinoamistrukki tehostaa tavaravirtojen hallintaa ja edistää varastointityön tuottavuutta. Rocla SSI15/20ac trukin rakenne on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä. AC- moottorin ansiosta trukkia on helppo hallita ja ohjata. Kuljettaja istuu SSIac -sarjan pinoamistrukissa aina turvallisesti rungon sisäpuolella. Ajoasento on ergominen ja näkyvyys hyvä joka suuntaan.

Kolme syytä valita Roclan pinoamistrukki

1. Nostokorkeudet ulottuvat aina 6500 mm asti. 

2. Kuljettajantilan hallintalaitteet on sijoitettu ergonomisesti. Kattavin perustoiminnoin varustettu b2 -ohjauspaneeli ja digitaalinen näyttö helpottavat trukin käyttöä.

3. SSIac trukeissa akkutila on varustettu rullin, mikä nopeuttaa akun vaihtoa ja huoltoa. Akkua on helppo siirtää ja akkupistoke on kätevästi saatavilla sekä irrotettavissa.

Ominaisuus  SSI15ac SSI20ac
Kapasiteetti 1500 kg 2000 kg
Maksimi nostokorkeus 6500 mm 6300 mm
Suurin akkukoko  500 Ah, 24 V 500 Ah, 24 V

 

Kysy lisätietoa alueesi yhteyshenkilöltä

Jaa sivu: