Käytämme sivuillamme evästeitä verkkosivujemme käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi, käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja sivujemme kehittämiseksi. Lue lisää evästeistä ja niiden poistamisesta täältä.

OK
  • Dansk
  • Suomi
  • Русский

Seisten ajettava tukipyörätrukki

Valmistettu Suomessa

Roclan seisten ajettava SST-tukipyörätrukki mahtuu kääntymään ahtaissa käytävissä

Rocla SSTac on seisten ajettava pinoamistrukki, jonka ominaisuuksia ovat kompaktit ulkomitat ja korkeat jäännöskuormat.

Nykyaikaisessa varastoinnissa tehokkuutta haetaan niin ajan kuin tilankäytön optimoinnilla. Tehokkuuden lisäksi ergonomia asettaa omat vaatimuksensa. Roclan seisten ajettava tukipyörätrukki tarjoaa ratkaisun näihin vaatimuksiin kompaktissa ja tehokkaassa muodossa. SSTac on erinomainen valinta kapeisiin käytäviin. Monipuolinen lisävarustevalikoima lisää käyttömahdollisuuksia. 

Erittäin ergonomisen SST-pinkkarin hydraulisten sivutukien avulla suuretkin kuormat voidaan nostaa turvallisesti korkealle.

Rocla SSTac pinoamistrukkien valittavissa olevat kapasiteetit ovat 1200, 1600 ja 2000 kg. Nostokorkeudet ulottuvat 6500 mm asti. SSTac -sarjan trukit on suunniteltu pienetkin ergonomiset yksityiskohdat huomioiden. Tuettu 45 asteen kulmaan suunniteltu ajoasento varmistaa, että kuljettaja näkee vaivatta sekä eteen että taakse. Turvallisuutta lisäävät mm. automaattinen portaaton kaarrehidastus sekä lisävarusteena saatava automaattinen noston katkaisu mataliin tiloihin.

Kolme syytä valita Roclan seisten ajettava tukipyörätrukki

1. SSTac -trukkien ohjauspaneeli näyttää mm. akun varaustilan ja ajonopeuden. Ohjauspaneelissa on PIN-koodi ja kuljettaja voi määrittää trukille haluamansa henkilökohtaiset toimintoasetukset.

2. Pienet ulkomitat ja jopa 5, 5 kW:n nostomoottori takaavat, että työskentely on tehokasta ahtaissakin tiloissa. Hydraulisten sivutukien ansiosta jäännöskuorma pysyy korkeana jopa 6.5 metrin nostokorkeuteen asti.

3. Tehokkuutta lisäävät nopea huollettavuus ja esteetön pääsy huoltokohteisiin sekä nopea akunvaihtomekanismi. 

Ominaisuus

SST12ac

SST16ac

SST20ac

Kapasiteetti

1200 kg

1600 kg

2000 kg

Maksimi nostokorkeus (mm)

6500 mm

6500 mm

6300 mm

Suurin akkukapasiteetti

375 Ah / 24V

375 Ah / 24 V

625 Ah / 24 V

 

Kysy lisätietoa alueesi yhteyshenkilöltä

Jaa sivu: