Käytämme sivuillamme evästeitä verkkosivujemme käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi, käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja sivujemme kehittämiseksi. Lue lisää evästeistä ja niiden poistamisesta täältä.

OK
  • Dansk
  • Suomi
  • Русский

Huollon palvelusopimus

Huollon sopimusasiakkailla on säännöllisesti huollettu ja tarkastettu, turvallinen laitekanta

Huollon palvelusopimuksessa huollamme ja tarkastamme säännöllisesti asiakkaan koko laitekannan merkistä riippumatta.

Palvelun tavoitteen on parantaa laiteturvallisuutta säännöllisten ennakoivien huoltojen ja vuosittaisen dokumentoidun kunto- ja turvallisuustarkastuksen avulla.

Samalla asiakas saa luotettavan kuvan laitekannan nykyisestä kunnosta. Tämä mahdollistaa ennakoivat korjaukset ennen laitteen vikaantumista.

Laitekannan käytettävyys paranee ja laitekannan ylläpidon kokonaiskustannukset pienenevät.

Huollon palvelusopimuksen edut

Huollon palvelusopimusasiakkaana saat huolto- ja korjauspalvelumme nopeasti ja varmasti. Palvelusopimus takaa vuosittaiset määräaikaishuollot kiinteään työhintaan sekä vuosittaisen kunto- ja turvallisuustarkastuksen. Sopimusasiakkaat hyötyvät myös Roclan Help Desk -palvelusta, joka tarjoaa teknistä apua vikatilanteisiin. Hoidamme kaikkien laitteiden vikakorjaukset ja varaosahankinnat merkistä riippumatta ja vaikeissa vikatilanteissa asiakkaan käytössä ovat myös Roclan korjaamopalvelut.

Huollon palvelusopimusasiakkaille tarjoamme veloituksetta käyttöön Forklift Manager mobiilisovelluksen. 

 

Kysy lisätietoa alueesi yhteyshenkilöltä

Jukka Kuopio

Myyntipäällikkö
Puh. 050 472 3800

Täyttämiesi tietojen perusteella asiantuntijamme voi ottaa sinuun yhteyttä. Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Jaa sivu: