Käytämme sivuillamme evästeitä verkkosivujemme käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi, käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja sivujemme kehittämiseksi. Lue lisää evästeistä ja niiden poistamisesta täältä.

OK
  • Dansk
  • Suomi
  • Русский

Kunto- ja turvallisuustarkastus

Vuosittainen kunto- ja turvallisuustarkastus parantaa trukkien turvallisuutta ja luotettavuutta huomattavasti

Kunto- ja turvallisuustarkastuksen avulla turvallisuusriskit voidaan tunnistaa Roclan ammattitaitoisten huoltomekaanikkojen toimesta. Samalla asiakas saa laitteen tarkastuksesta kirjallisen dokumentin.

Kunto- ja turvallisuustarkastus tehdään vuosittain huollon yhteydessä. Raportin keskeiset tulokset käydään läpi asiakkaan kanssa henkilökohtaisesti. Samalla voidaan sopia tarvittavista jatkotoimenpiteistä, joiden avulla laitteiden turvallisuus ja käytettävyys saadaan oikealle tasolle. 

Kunto- ja turvallisuustarkastus löytyy aina kätevästi huollon sopimusasiakkaille uudesta Forklift Manager -mobiilisovelluksesta.

Kunto- ja turvallisuustarkastuksen edut 

  • Asiakas saa trukin sen hetkisestä kunnosta kirjallisen dokumentin, joka todentaa laitteen käyttöturvallisuuden ja mahdolliset korjaavat toimenpiteet
  • Laitteiden käyttöturvallisuus paranee vuosittaisen kunto- ja turvallisuustarkastuksen avulla
  • Säännöllinen huolto alentaa laitteen elinkaarikustannuksia ja kirjallinen dokumentti luo pohjaa korjaus-/uusintapäätöksille

Kuinka saan kunto- ja turvallisuustarkastuksen?

Kunto- ja turvallisuustarkastus kuuluu kiinteänä osana Roclan Basic-huoltosopimukseen sekä Extended- ja Premium-ylläpitosopimuksiin. 

Asiakkaat, joilla ei ole huoltosopimusta, voivat tilata kunto- ja turvallisuustarkastuksen myös määräaikaishuollon yhteydessä tehtäväksi eri veloituksella.

Tilaukset alla olevalla yhteystietolomakkeella tai suoraan huoltomekaanikolta.

Kysy lisätietoa alueesi yhteyshenkilöltä

Jukka Korpinen

Huoltopäällikkö
Puh. 020 778 1400

Täyttämiesi tietojen perusteella asiantuntijamme voi ottaa sinuun yhteyttä. Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Jaa sivu: