Käytämme sivuillamme evästeitä verkkosivujemme käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi, käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja sivujemme kehittämiseksi. Lue lisää evästeistä ja niiden poistamisesta täältä.

OK
  • Dansk
  • Suomi
  • Русский

Kunto- ja turvallisuustarkastus

Vuosittainen kunto- ja turvallisuustarkastus parantaa trukkien turvallisuutta ja luotettavuutta huomattavasti

Kunto- ja turvallisuustarkastuksen avulla turvallisuusriskit voidaan tunnistaa Roclan ammattitaitoisten huoltomekaanikkojen toimesta. Samalla asiakas saa laitteen tarkastuksesta kirjallisen dokumentin.

Kunto- ja turvallisuustarkastus tehdään vuosittain huollon yhteydessä. Raportin keskeiset tulokset käydään läpi asiakkaan kanssa henkilökohtaisesti. Samalla voidaan sopia tarvittavista jatkotoimenpiteistä, joiden avulla laitteiden turvallisuus ja käytettävyys saadaan oikealle tasolle. 

Kunto- ja turvallisuustarkastus löytyy aina kätevästi huollon sopimusasiakkaille uudesta Forklift Manager -mobiilisovelluksesta.

Kunto- ja turvallisuustarkastuksen edut 

  • Asiakas saa trukin sen hetkisestä kunnosta kirjallisen dokumentin, joka todentaa laitteen käyttöturvallisuuden ja mahdolliset korjaavat toimenpiteet
  • Laitteiden käyttöturvallisuus paranee vuosittaisen kunto- ja turvallisuustarkastuksen avulla
  • Säännöllinen huolto alentaa laitteen elinkaarikustannuksia ja kirjallinen dokumentti luo pohjaa korjaus-/uusintapäätöksille

Kuinka saan kunto- ja turvallisuustarkastuksen?

Kunto- ja turvallisuustarkastus kuuluu kiinteänä osana Roclan Basic-huoltosopimukseen sekä Extended- ja Premium-ylläpitosopimuksiin. 

Asiakkaat, joilla ei ole huoltosopimusta, voivat tilata kunto- ja turvallisuustarkastuksen myös määräaikaishuollon yhteydessä tehtäväksi eri veloituksella.

Tilaukset alla olevalla yhteystietolomakkeella tai suoraan huoltomekaanikolta.

Kysy lisätietoa alueesi yhteyshenkilöltä

Jaa sivu: