Käytämme sivuillamme evästeitä verkkosivujemme käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi, käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja sivujemme kehittämiseksi. Lue lisää evästeistä ja niiden poistamisesta täältä.

OK
  • Dansk
  • Suomi
  • Русский

Trukin määräaikaishuolto ja huolto-ohjelma

Määräaikaishuollettu laitekanta on turvallinen ja edistää tuottavuutta

Rocla tarjoaa asiakkailleen määräaikaishuoltopalvelua, joka vähentää laitteiden yllättäviä vikatilanteita, pidentää laitteiden käyttöikää ja parantaa laitteiden käyttöturvallisuutta säännöllisten huoltojen avulla. .

Määräaikaishuollot suoritetaan ammattitaidolla kaikenmerkkisille trukeille kaikkialla Suomessa. Määräaikaishuoltojen yhteydessä tehdään aina huolto-ohjelman mukaiset tarkastukset sekä osien vaihdot tarpeen mukaan. Määräaikaishuoltojen yhteydessä voidaan analysoida ja priorisoida laitteen nykyiset ja tulevat korjaustarpeet.

Trukkien huolto-ohjelmat ja tarkastukset

Trukin huolellisella tarkastuksella ja huollolla lisätään omaa ja työtovereiden turvallisuutta, vähennetään materiaalivahinkoja, pidennetään trukin käyttöikää sekä parannetaan työn tehokkuutta, taloudellisuutta ja turvallisuutta.

Roclan uusien ac-tekniikalla varustettujen trukkien huoltoväli on 600 h tai vähintään kerran vuodessa. Vaativissa olosuhteissa trukkien huoltoväliä on suositeltavaa tihentää.

Dc-tekniikalla varustettujen trukkien huoltoväli on 300 h tai vähintään kerran vuodessa.  Koneen huolto-ohjelman voi tarkistaa trukkikohtaisesta käyttöohjekirjasta.

Uusien Cat®-vastapainotrukkien huolto-ohjelma koostuu ensihuollosta, joka tehdään 200 h jälkeen. Seuraava huolto suoritetaan 500 h kohdalla, jonka jälkeen huoltoväli on 500 h tai vähintään kerran vuodessa. Vaativissa olosuhteissa trukkien huoltoväliä on suositeltavaa tihentää. Vanhojen Cat®-trukkien huoltoväli on joko 200 h tai 500 h trukkimallista riippuen. Konekohtaisen huolto-ohjelman voi tarkistaa huolto-ohjekirjasta.

Kysy lisätietoa alueesi yhteyshenkilöltä

Jukka Korpinen

Huoltopäällikkö
Puh. 020 778 1400

Täyttämiesi tietojen perusteella asiantuntijamme voi ottaa sinuun yhteyttä. Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Jaa sivu: