Käytämme sivuillamme evästeitä verkkosivujemme käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi, käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja sivujemme kehittämiseksi. Lue lisää evästeistä ja niiden poistamisesta täältä.

OK
  • Dansk
  • Suomi
  • Русский

Trukkien vikakorjaus ja trukkikorjaamo

Nopeat vasteajat trukkien vikakorjauksissa

Suomen kattava Rocla-huoltoverkosto takaa asiakkaillemme erittäin nopean vasteajan myös yllättävissä vikatilanteissa. Nopea vasteaika ja ammattitaitoiset huoltomekaanikot palauttavat trukin nopeasti tuottavaan työhön, jolloin varatrukkeja ei tarvita ja vikaantumisen aiheuttamat kustannukset jäävät pieneksi.

Rocla suorittaa vikakorjauksia kaikenmerkkisiin trukkeihin ja huolehdimme myös varaosasaatavuudesta. Ammattitaitoiset mekaanikkomme pystyvät antamaan nopeasti koneen korjauksesta alustavan aikataulun ja kustannusarvion, mikä helpottaa jatkotoimenpiteiden suunnittelua. Huoltomekaanikot voivat antaa myös arvion koneen korjauksen kannattavuudesta.

Trukkikorjaamo

Roclan korjaamopalvelu palvelee erityisesti silloin, kun trukkia ei voida korjata asiakkaan omissa toimitiloissa. Roclan korjaamo palvelee Vantaan toimipisteessä, jossa korjaamon käytössä on toimivat ja hyvin varustellut tilat, joissa vaikeastikin vikaantuneiden trukkien korjaaminen onnistuu. Korjaamolla työskentelevät ammattitaitoiset mekaanikot, joilla on tukenaan parhaat työvälineet ja pitkä kokemus trukkien korjaamisesta. 

Kysy lisätietoa alueesi yhteyshenkilöltä

Jukka Korpinen

Huoltopäällikkö
Puh. 020 778 1400

Täyttämiesi tietojen perusteella asiantuntijamme voi ottaa sinuun yhteyttä. Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Jaa sivu: