Käytämme sivuillamme evästeitä verkkosivujemme käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi, käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja sivujemme kehittämiseksi. Lue lisää evästeistä ja niiden poistamisesta täältä.

OK
  • Dansk
  • Suomi
  • Русский

Monitietyöntömastotrukki haastaviin tiloihin

Valmistettu Suomessa

Roclan monitietyöntömastotrukki eli tönäri kapeisiin ja ahtaisiin tiloihin

Roclan HXM20/25 on monitietyöntömastotrukki normaalien lavojen sekä erityisesti pitkien taakkojen käsittelyyn erittäin kapeissa ja ahtaissa tiloissa.

Hyvin suunnitellun ergonomian, jämäkän rakenteen ja monikäyttöisyytensä ansiosta trukki on erinomainen valinta vaativaan materiaalinkäsittelyyn.

Palkitun Humanic²-trukkimalliston monitietyöntömastotrukki on leveiden ja erikoisten lastien asiantuntija myös kapeissa ja ahtaissa tiloissa. Sen kuusi monisuuntaista ohjaustapaa, monipyöräohjaus ja kuljettajan ajo- ja lastinkäsittelytapaan hallitusti mukautuva ajojärjestelmä varmistavat sujuvan ja tehokkaan työskentelyn pidemmissäkin työvuoroissa.

Katso videolta kuinka vaivatonta ja turvallista työskentely on leveillä kuormilla ahtaissa tiloissa

Kolme syytä valita Roclan monitietyöntömastotrukki, eli tönäri

1. Eri kokoisten ja leveidenkin kuormien käsittely on tarkkaa ja vaivatonta ahtaissakin tiloissa haarukoiden asetinlaitteen ja näppärän kallistustoiminnon ansiosta. 

2. Trukin ainutlaatuinen ajo- ja ohjausjärjestelmä 360° sähköisellä ohjauksella, ergonomisilla sormikytkimillä ja polkimilla reagoi käyttäjän liikkeisiin tarkasti ja odotetusti, minkä ansiosta käyttäjällä on täysi kontrolli trukkiin. 

3. Jokainen pyörä ohjautuu itsenäisesti ja kääntyy 360 astetta oman ohjausmoottorin, säätimen ja jarrutusjärjestelmän ansiosta, mikä lisää trukin ohjautuvuutta, tarkkuutta ja nopeutta. Pyörät kääntyvät trukin rungon sisäpuolella suojassa mahdollisilta törmäyksiltä.

Ominaisuus

HXM20

HXM25

Kapasiteetti

2000 kg

2500 kg

Maksimi nostokorkeus

9000 mm

9000 mm

Akkukapasiteetti

930 Ah, 48 V

930 Ah, 48 V

 

Kysy lisätietoa alueesi yhteyshenkilöltä

Jaa sivu: